Tijd en geld besparen? Bestel gemakkelijk via onze dealerportal!

Hebben we u kunnen overtuigen?

 

Heeft u onze website bekeken of gesproken met een van onze vertegenwoordigers en bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij willen graag met u kennismaken! Laat hieronder uw gegevens bij ons achter en wij nemen graag contact met u op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of vraag direct een account aan in ons online dealerportal!

Omdat wij een groothandel zijn is het enkel mogelijk bedrijfsmatig bij ons in te kopen. De begrippen van wat bedrijfsmatig is zijn de afgelopen jaren veranderd. Heeft u enkel een webshop of servicebus, of bent u in een opstartende fase? Wij bekijken de mogelijkheden van uw situatie samen met u.

We maken graag tijd voor een persoonlijk gesprek met u!

Wanneer u onderstaand formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Laat uw gegevens achter voor meer informatie over ons bedrijf, onze producten, voorwaarden of uiteraard een gesprek met een van onze vertegenwoordigers.

Ruim 13.000 artikelen zijn pas van waarde wanneer u kunt vinden wat u zoekt. In ons nieuwe, online dealerportal kunt u inloggen waar en wanneer u maar wilt.
U beschikt over een ijzersterke zoekfunctionaliteit, uitgebreide filters en haarscherpe foto’s. Geen lange installaties of trage updates meer!

  • Altijd en overal inloggen, ook op meerdere PC’s
  • Real-time inzicht in onze voorraad
  • Geen trage update’s meer
  • Geen lange installaties
  • Werken met uw eigen, individuele prijzen
  • Inkoopprijzen verbergen om uw klant mee te laten kijken
  • Haarscherpe HD foto’s van ruim 90% van de artikelen
  • Uw bestelhistorie inzien
  • Uw gegevens zelf beheren
  • En nog veel meer..

U kunt een account aanvragen door hier uw gegevens achter te laten. Wij beoordelen uw aanvraag direct en proberen binnen 2 uur contact met u op te nemen.
Na activatie van uw account heeft u direct toegang en kunt u meteen aan de slag!

Hieronder kunt u onze Algemene Voorwaarden downloaden. Deze ‘kleine lettertjes’ zijn van toepassing op alle transacties met Van Doleweerd. U kunt ze ook opvragen bij de KvK onder nummer 17146505. Mochten er vragen opkomen na het lezen van de AV, neem dan contact met ons op.

Algemene Voorwaarden

Ons betalingsverkeer verloopt via de SEPA-standaard: Single Euro Payments Area. Om facturen van uw rekening te kunnen incasseren hebben wij een machtiging nodig. Deze kunt u hieronder downloaden. Let op: u dient deze machtiging ook bij uw bank te laten registreren.

Als u vragen heeft of meer informatie wil kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze administratie helpt u graag verder.

Machtiging zakelijke Europese incasso