Landport incentive-actie 2023


We hebben maar liefst zeven merken banden, drie merken olie en acht merken cilinders. Waarom hebben we dan maar één merk accu’s?

Omdat héél soms een product gewoon alles heeft wat je zoekt.

Waarom Landport?

Wij werken inmiddels als vele jaren met Landport als enige accumerk. Waarom? Omdat een accu van Landport niet alleen scherp geprijsd is, maar ook kwalitatief zich met de toppers uit de markt mag meten. Wij krijgen op jaarbasis minder dan 0,15% accu’s retour voor garantie. Dat is minder dan 2 op de 1.000 verkochte accu’s

En nu? Wij willen graag jullie overtuigen van die kwaliteit en dat kan alleen door het zelf te ervaren. Om dat een extra zetje te geven, introduceren wij de incentive actie!

Hoe werkt het?

Heel simpel: koop accu’s van Landport en krijg een cadeau. Of cadeaus. En zelfs heel grote cadeaus tot een 55 inch 4K breedbeeldtelevisie van LG aan toe.

Als je deelneemt aan de incentive-actie, houden wij je omzet in de productgroep Landport gedurende 6 maanden bij. De omzetstijging bepaalt voor welk bedrag je cadeaus mag uitzoeken. Wil je weten hoeveel extra omzet nodig is voor de cadeaus die hieronder staan? Vraag dan een persoonlijk aanbod bij ons. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Bekijk hieronder de categorieën van prijzen:

LG OLED 48” televisie t.w.v. € 1.200
4K Ultra HD beeld via OLED. De nieuwste technologie waarbij de kleuren nog meer tot leven komen. Geniet van de beste beeldkwaliteit met deze 48” TV.

Sonos Arc t.w.v. € 1.000
Het centrale punt in je geluidsinstallatie. Stuur met Dolby Atmos het geluid via je plafond naar achter en ervaar echte surround sound in heel je kamer. Uit te breiden met heel veel meer speakers van Sonos tot een complete hifi-set.

Sonos Sub t.w.v. € 900
Grote broer van de Sub Mini voor echte diepe bastonen. Onmisbaar in een goede setup voor het beste geluid in welke kamer dan ook!

LG Nanocell 55” televisie t.w.v. € 850
Een echte knoepert met maar liefst 55” diameter. Ook 4K ultra HD en de nieuwste smart-functies waardoor je alle apps op je TV kan kijken. En door de Nanocell-technologie heb je altijd de meest zuivere kleuren.

Fatboy Flamtastique t.w.v. € 800
Een open haard voor buiten zonder het gezeur met hout. Wel warm maar niet van het sjouwen dus. Deze haard brand op bio-ethanol. In het ontwerp van een oude olielamp maar dan een maatje groter.

Sonos Five t.w.v. € 650
Dè speaker voor je huis, in welke kamer dan ook. Alleen stroom en wifi nodig, dus geen kabels trekken en toch overal helder geluid. Goed te gebruiken i.c.m. andere Sonos speakers.

LG 50” 4K televisie t.w.v. € 650
Breedbeeldtelevisie van maar liefst 50” met 4K ultra HD definitie. Uiteraard smart uitgevoerd zodat je kan Netflixen direct vanaf je TV. En een superdunne lijst voor een schitterend uiterlijk, ook als ‘ie uit staat.

Fatboy Headdemock t.w.v. € 600
Work hard, relax hard met deze megagrote hangmat van Fatboy. Echte eye-catcher voor in je tuin of waar dan ook in verschillende gave kleuren.

Sonos Beam t.w.v. € 550
Een volwaardige soundbar voor je TV met Dolby Atmos surround sound. Voeg deze speaker toe aan je multiroom systeem om een geweldige ervaring te creëren.

Sonos Sub Mini t.w.v. € 500
Een onmisbare aanvulling voor de echte audiofiel. Beleef films nog intenser door de diepe, zware bastonen uit de Sonos Sub Mini. Uiteraard ook te koppelen aan het Sonos multiroom-systeem. 

Sonos Move t.w.v. € 450
De grote broer van de Roam. Deze speaker is ook draadloos en draagbaar, maar heeft een stuk meer kracht en volume. En dat merk je. Perfect voor het gebruik binnen of net buiten je huis en makkelijk te verplaatsen.

Sonos Ray t.w.v. 300
Een compacte alles-in-een soundbar van Sonos die je Tv-meubel flink zal opsieren. Goed te gebruiken i.c.m. andere Sonos-speakers voor echt surround sound.

Fatboy Original zitzak € 220
De enige echte originele fatboy nylon zitzak gevuld met bolletjes die zich vormen naar je lichaam, in welke positie je ook zit of ligt. Blijft jarenlang mooi in elke kleur.

Sonos Roam t.w.v. € 200
Een waterdichte, draagbare wireless speaker van Sonos. Buitenshuis werkt deze krachtpatser op Bluetooth en binnen op wifi, eventueel samen met je bestaande Sonos-netwerk en je bedient hem via spraakbediening.

Fatboy hotspot t.w.v. € 150
Het lijkt een chesterfieldkussen maar het is een oplaadbare elektrische warmtekussen. En van Fatboy. Hoge gasrekening? Echt niet.