Tijd en geld besparen? Bestel gemakkelijk via onze dealerportal!

Wat hebben wij u te bieden?

 

Om te voldoen aan de wensen van de hedendaagse detaillist is het al lang niet meer voldoende om met slechts een aantal merken te werken. Omdat wij weten hoe divers de vraag vanuit de markt is werken wij met een uitgebreide merkenportefeuille.

  • Ruim 13.000 onderdelen direct uit voorraad leverbaar
  • Alle originele onderdelen van Piaggio, Vespa, Kymco, Sym, Peugeot, AGM, BTC en Tomos
  • Ruim 120 A-merken
  • Eigen import uit Taiwan en China voor de beste prijs/kwaliteit

De wijze waarop wij een uniek, breed aanbod realiseren is tweeledig:

  • Enerzijds maken we gebruik van een netwerk van nationale leveranciers die onderdelen en accessoires kunnen leveren in een breed gamma van prijs en kwaliteit. Deze Nederlandse producenten leveren producten van A-kwaliteit waardoor we een aantrekkelijk alternatief kunnen bieden voor vaak dure, originele onderdelen.
  • Anderzijds is er in de afgelopen 10 jaar een nauwe band opgebouwd met verschillende leveranciers uit AziĆ«. Taiwan en China zijn bijvoorbeeld twee landen waaruit wij producten importeren met een unieke prijs/kwaliteit-verhouding. Maar ook uit landen als Pakistan waar we kleding en handschoenen vandaan halen of banden uit landen van Vietnam tot SloveniĆ«. U begrijpt dat er jaren voor nodig zijn om handelsrelaties hier te optimaliseren en daar plukt u nu de vruchten van.

Untitled-1

Bijna 10 jaar geleden hebben we het merk Bobotech in het leven geroepen. De herkenbare rood-witte verpakkingen staan in werkplaatsen door heel Nederland garant voor een product met een goede kwaliteit en uiterst scherpe prijs.
Van variateur- en cilindersets tot handvatten en crossbrillen kun u vinden binnen deze huislijn.

Neemt u voor meer informatie en een online catalogus een kijkje op de website van BoboTech!

 

Wilt u direct zien welke merken wij in onze portfolio hebben? Klik dan hier verder naar onze merken pagina..