Tijd en geld besparen? Bestel gemakkelijk via onze dealerportal!

Waarom kiezen ruim 650 detaillisten voor Van Doleweerd?

 

In samenwerking met onze klanten hebben we door de jaren heen onze werkwijze steeds aangepast om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Snel leveren, betrouwbaarheid, hoge servicegraad en snel en gepast omgaan met zaken als garantie en retour. Hieronder vindt u een opsomming van waar wij voor staan.

  • Modern en gemakkelijk online dealerportal
  • Breed assortiment met A-merken, imitatie- en originele onderdelen
  • Voor 16:00 besteld is morgen in huis
  • Uw bestelling aanpassen nadat deze geplaatst is
  • Servicegraad van 97,1%
  • Garantie en retour zonder papierwerk

Morgen in huis! Om in verschillende situaties te kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten hebben we een aantal mogelijkheden om onze producten in uw handen te krijgen. In orde en vooral op tijd.

• Pakketservice DPD
Via DPD bieden wij een 24-uurs levering aan. Hierdoor kunnen wij garanderen dat wanneer u voor 16:00 uur een bestelling plaatst, deze de volgende dag bij u geleverd wordt. Omdat we begrijpen dat zaterdag voor u ook gewoon een werkdag is, bieden we een kosteloze zaterdaglevering aan tegen dezelfde voorwaarden. Zo kunt u altijd flexibel beleverd worden.

• Spoedlevering
Kleine bestellingen (tot max. 10kg) kunnen we in specifieke gevallen ook na 16:00 uur nog verwerken. Neem contact op voor de mogelijkheden van een spoedbestelling.

• Eigen bezorging
Om zo flexibel mogelijk om te kunnen gaan met levertijden werken we met een eigen bezorgdienst. Deze is voornamelijk actief in Zuid/Oost-Nederland. Of uw bestelling in aanmerking komt voor deze verzendwijze wordt per geval bekeken in overleg met u.

• Afhalen
Natuurlijk is het ook mogelijk om een onderdeel of bestelling zelf af te halen. Op deze wijze heeft u uw bestelling direct in handen. Ook kunnen wij ter plaatste adviseren welk product het beste voldoet aan uw vraag. Afhalen is mogelijk gedurende onze openingstijden.

Als detaillist heeft u geen trek in een overvol magazijn of uitgebreid voorraadbeheer. En u ziet het al helemaal niet zitten om tien leveranciers af te gaan voor vijf producten. Wij vinden dat logisch. Daarom stemmen wij ons assortiment af op wat uw behoeften zijn.

• A-merken
We bieden bijna alle bekende merken uit voorraad. Wanneer u gaat voor echte kwaliteit kunt u bij ons terecht voor merken als SITO, Malossi, Naraku, Polini, Giannelli, 101 Octane, LeoVince, Newfren, Castrol, Eurol en nog veel meer.

• After market
We voeren een brede lijn imitatie producten, onder andere onder ons private label Bobotech. Deze artikelen hebben een perfecte prijs-/kwaliteitverhouding en zijn met name bedoelt voor gebruik in de werkplaats. Het meerendeel van deze artikelen importeren wij uit Taiwan, niet China. Zo kunnen we een betere kwaliteit garanderen dan veel concurrerende merken.

• Origineel
Kiest u liever voor originele producten? Alles wat u bij de meest gangbare merken kan bestellen, kunt u ook bij ons bestellen. Courante artikelen leveren we uit voorraad, andere op bestelling (levertijd 1-3 werkdagen). Wij voeren alle originele onderdelen van Piaggio, Vespa, Kymco, SYM, Peugeot, AGM, BTC en Tomos.

We begrijpen dat zaken als garantiegevallen of retouren voor u een bijzaak zijn. Wanneer er zich problemen voordoen met een onderdeel of een accessoire wilt u dit snel opgelost hebben. Het moet geen dagtaak zijn om formulieren in te vullen of op en neer te bellen.

In overleg met uw vertegenwoordiger besluiten we hoe we garantiegevallen oplossen. We hebben een duidelijk beleid zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Bij twijfel over welk product geschikt is voor uw klant of reparatie leveren we liever teveel dan te weinig. De onderdelen die niet voldoen in dat specifieke geval gaan gewoon retour.

Zo blijft u bezig met de zaken die echt van belang zijn en niet de ongemakken daaromheen.