Scooter valbeugel

  • Modern dealerportal
  • 150 verschillende merken
  • Totaalleverancier

De hedendaagse scooterrijder kan tegenwoordig niet zonder scooter valbeugel. Het verkeer is drukker geworden en een scooter loopt in het verkeer nu eenmaal extra risico. De scootereigenaar betaalt dikwijls een behoorlijke aankoopprijs voor de scooter en wil deze logischerwijs in goede staat houden. Daarom kan een scooter niet zonder valbeugel. De beugel heeft als doel om de scooter te beschermen. Bij het vallen of stoten, zorgt de valbeugel ervoor dat de scooter zelf vrij blijft van beschadigingen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan eens verder op onze site of neem direct contact met ons op!

Vraag account aan

Een scooter valbeugel in vele soorten en maten

Mede doordat valbeugels tegenwoordig ook aangebracht worden om de scooter mooier te maken, zijn er vele soorten op de markt. Zo kunt u kiezen voor een zwarte of een chroom valbeugel of een valbeugel met een speciaal design. Uiteraard zijn bepaalde beugels enkel geschikt voor bepaalde merken. Andere soorten zijn weer universeel en passen op diverse soorten merken scooters. Als professional is het belangrijk om een voorraad van verschillende soorten valbeugels te hebben, zodat er altijd een past voor de scooter van uw klant. De klant kan bijvoorbeeld alleen een valbeugel voor de voor- of achterzijde van de scooter wensen of voor de zijkanten. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten valbeugels en voor vele soorten merken scooters. Bestelt u uw scooter valbeugels bij ons, dan heeft u de zekerheid van een snelle en betrouwbare levering.

scooter

Maak gebruik van onze diensten

Bij Doleweerd in Oss zit u goed als u een betrouwbare en snelle groothandel zoekt die scooter valbeugels aanbiedt. Al meer dan 40 jaar zijn wij actief op de scootermarkt en doen meer dan uw bestelling inpakken en verzenden. Wij hebben een uitgebreid dienstenpakket, waarmee wij u kunnen ontlasten op het gebied van inkoop en logistiek. Laat ons gerust weten hoe wij u van dienst kunnen zijn. Bel ons op +31 (0) 412 633223 of stuur een e-mail naar info@doleweerd.nl.

Ook interessant:

Scooterbanden groothandel | SYM scooteronderdelen | Scooterkappen groothandel