Beta gereedschappen: altijd de juiste keuze!

Doleweerd start een unieke samenwerking met Beta Benelux om dealers in de scooter- en bromfietsbranche te voorzien van topkwaliteit gereedschappen en praktische werkplaatsinrichting.

Goed gereedschap is het halve werk

Gereedschap-aanbieders zijn er dertien in een dozijn. Dat is de reden dat wij ons lang niet in deze markt hebben gemengd. Maar van tijd tot tijd komt er een kans langs die we niet kunnen laten schieten.

Toen Beta Benelux ons benaderde voor de distributie van de Beta producten op de scootermarkt in Nederland, konden wij geen nee zeggen. Beta is natuurlijk al jarenlang een partij die veel aanzien geniet en zich kan meten met de absolute toppers in de markt voor gereedschappen. En daarnaast ook een rijke geschiedenis in de motorrace. Niet in de laatste plaats als sponsor van Fabia Quartararo in de MotoGP.

Sinds juli kan Doleweerd het volledige assortiment van Beta aanbieden. De levertijden zijn kort en de hardlopende artikelen zijn zelfs uit eigen voorraad leverbaar. Beta heeft in totaal zo’n 15.000 artikelen waaronder een reeks gereedschappen speciaal gericht op de tweewielerbranche.

Naast alle soorten en maten gereedschap, is Beta ook gespecialiseerd in werkplaatsinrichting. Met twee lijnen (Beta C45PRO en Beta 3D) is er voor ieder budget wat wils. De Beta C45PRO-lijn is een complete lijn die modulair (denk IKEA) aan jouw werkplaats aan te passen is. Benieuwd hoe een werkplaatsinrichting van Beta eruit kan zien? Bekijk dan eens deze video van Joey Schaar:

Ben je op zoek naar gereedschap of is je werkplaats toe aan een make-over? Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden of bekijk de producten in ons dealerportal.

PS Alvast wat wegdromen van wat er allemaal mogelijk is in jouw werkplaats? Download dan hieronder de brochures of stel je eigen inrichting samen in de online configurator!