Stage commercieel Duitsland bij Doleweerd – Groothandel scooteronderdelen

Stage commercieel Duits bij Doleweerd!

Spreek jij (een beetje) Duits en lijkt het je gaaf om een compleet nieuwe markt in kaart te brengen en eventueel zelfs aan te boren? Wij gaan onze eerste stappen zetten op de Duitste markt en willen graag goed beslagen ten ijs komen. Ga jij ons daar mee helpen?

Waar kom je terecht?
Doleweerd is een groothandel voor scooteronderdelen en -accessoires. We zijn een echt familiebedrijf en dat merk je: we vormen een hecht team. Wel zijn we de laatste jaren flink gegroeid en hebben we er heel wat leuke collega’s bijgekregen. Daar hopen we jou binnenkort ook bij te mogen rekenen!

Wat ga je doen?
Jouw ‘functionele’ bijdrage is duidelijk zichtbaar binnen onze kleine organisatie. We willen graag actief worden op de Duitse markt maar die is ons nog niet bekend. Dus we willen graag weten wie de potentiële klanten zijn en hoe we ons zo goed mogelijk kunnen positioneren.

Wie ben jij?
Uiteraard ben jij gepassioneerd over sales en Duitsland! Kennis van scooters of scooteronderdelen is niet nodig, want die haal je op van de vakidioten. Weet jij wel al het verschil tussen een Vespa en een Kymco, dan is dat mooi meegenomen. Affiniteit maakt jouw werk immers nog leuker!

Verder heb je mbo of hbo werk- en denkniveau en ben je natuurlijk op zoek naar een stage. Je studeert bij voorkeur iets in de richting van marketing of sales (zoals commerciële economie) en wil jezelf daarin verder ontwikkelen. We hechten namelijk veel waarde aan jouw persoonlijke groei.

Tenslotte ben je een echte aanpakker en vind je het niet erg om regelmatig de auto (die van ons, geen zorgen!) te pakken en naar de potentiële klanten om daar echt het gesprek aan te gaan.

En verder ..
Zijn we op zoek naar een stagiair(e) voor drie tot zes maanden, voor minimaal vier dagen per week. De periode of aanvangsdatum is voor ons niet zo belangrijk: we passen onszelf graag aan! Het gaat om een meewerk- of meeloopstage, die we in co-creatie verder willen vormgeven. We zijn flexibel en geven je daarom graag de mogelijkheid om mee te denken over de invulling van je stage. Jij weet immers het beste waar jouw sterke punten liggen en waar je in wil groeien!

Wij bieden jou de kans om ervaring op te doen bij een familiebedrijf met informele werksfeer. Daarbij krijg je een stagevergoeding van €260 bij een 40-urige werkweek.

Interesse?
Neem dan contact op met Bo Bergmans via 06-81353400 of stuur een e-mail naar bo.bergmans@doleweerd.nl. We drinken graag een kop koffie om je beter te leren kennen!