Stage e-commerce / online marketing bij Doleweerd!

Kun jij niet wachten om de wereld van productfeeds, dropshipping, marketplaces en e-commerce in te duiken? Studeer jij iets in de richting van marketing of sales en wil je daarin verder? Kom stagelopen bij Doleweerd en word een ware online expert! We werken aan allerlei online projecten en kunnen een extra paar handen goed gebruiken.

Waar kom je terecht?
Doleweerd is een groothandel voor scooteronderdelen en -accessoires. We zijn een echt familiebedrijf en dat merk je: we vormen een hecht team. Wel zijn we de laatste jaren flink gegroeid en hebben we er heel wat leuke collega’s bijgekregen. Daar hopen we jou binnenkort ook bij te mogen rekenen!


Wat ga je doen?
Jouw ‘functionele’ bijdrage is duidelijk zichtbaar binnen onze kleine organisatie. We zien jou dan ook als een volwaardig teamlid. Ja, we verwachten ook dat je af en toe rondgaat met koffie (dat verwachten we van alle collega’s), maar je gaat ook projecten oppakken waarmee je impact maakt op onze koers, producten en uitstraling. Daarvoor werk je samen met onze marketeer en, waar nodig, met derde partijen, zoals een marketingbureau.

Wie ben jij?
Uiteraard ben jij gepassioneerd over online marketing en e-commerce! Kennis van scooters of scooteronderdelen is niet nodig, want die haal je op van de vakidioten. Weet jij wel al het verschil tussen een Vespa en een Kymco, dan is dat mooi meegenomen. Affiniteit maakt jouw werk immers nog leuker!

Verder heb je mbo of hbo werk- en denkniveau en ben je natuurlijk op zoek naar een stage. Je studeert bij voorkeur iets in de richting van marketing of sales (zoals commerciële economie) en wil jezelf daarin verder ontwikkelen. We hechten namelijk veel waarde aan jouw persoonlijke groei.

En verder ..
Zijn we op zoek naar een stagiair(e) voor drie tot zes maanden, voor minimaal vier dagen per week. De periode of aanvangsdatum is voor ons niet zo belangrijk: we passen onszelf graag aan! Het gaat om een meewerk- of meeloopstage, die we in co-creatie verder willen vormgeven. We zijn flexibel en geven je daarom graag de mogelijkheid om mee te denken over de invulling van je stage. Jij weet immers het beste waar jouw sterke punten liggen en waar je in wil groeien!

Wij bieden jou de kans om ervaring op te doen bij een familiebedrijf met informele werksfeer. Daarbij krijg je een stagevergoeding van €260 bij een 40-urige werkweek. Ook niet onbelangrijk: je krijgt dagelijks een gratis lunch, vers fruit, zoveel koffie en thee als je op kunt en natuurlijk fijne collega’s. 

Interesse?
Neem dan contact op met Bo Bergmans via 06-53378752 of stuur een e-mail naar bo.bergmans@doleweerd.nl. We drinken graag een kop koffie om je beter te leren kennen!