Hieronder kun je een greep uit onze merken vinden. Ons totale assortiment omvat meer dan 150 merken. Daarnaast leveren we een brede lijn aftermarket-onderdelen onder ons private label, Bobotech.

Bekijk ieder merk voor een korte toelichting. Wil je liever een compleet overzicht van alle producten die wij kunnen bieden? Neem dan contact met ons op of vraag een account aan.

 • Bitubo
  Bitubo
 • THNDR Special Parts
  THNDR Special Parts
 • Akrapovič
  Akrapovič
 • Pirelli
  Pirelli
 • Malossi
  Malossi
 • Polini
  Polini
 • Michelin
  Michelin
 • Naraku
  Naraku
 • Yasuni
  Yasuni
 • LeoVince
  LeoVince
 • Landport
  Landport
 • Giannelli
  Giannelli
 • Castrol
  Castrol
 • SITO
  SITO
 • NGK
  NGK
 • Newfren
  Newfren
 • Dayco
  Dayco
 • Sava
  Sava
 • Mitas
  Mitas
 • SMK Helmets
  SMK Helmets
 • BO Motor Oil
  BO Motor Oil
Bitubo
Bitubo is al vele jaren zeer succesvol in de racerij op verschillende vlakken, ook in de scooterrace. In de reguliere handel is Bitubo het meest bekend door de kenmerkende rood / zwarte schokbrekers voor Vespa en Piaggio. Op geen enkele aangeklede scooter mogen deze schokkers ontbreken. Naast een bijzondere look zorgen Bitubo’s ook voor een uitstekende wegligging. Doleweerd is officieel distributeur van Bitubo schokbrekers voor de Nederlandse markt.
THNDR Special Parts

THNDR is een internationaal luxemerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige tuning-onderdelen en accessoires voor Vespa en Piaggio scooters. Het in Nederland opgerichte en gevestigde merk heeft een compleet assortiment hoogwaardige items gecreëerd die inspireren om jouw scooter THNDR te maken..

THNDR is opgericht in 2018 en is de belichaming van een modern lifestyle-merk. Geïnspireerd, gefocust en in-sync met haar jonge en ambitieuze publiek, brengt het bedrijf de luxe lifestyle binnen handbereik van iedereen die hard werkt om zijn droom te verwezenlijken.

Doleweerd is de exclusieve partner voor distributie van alle THNDR onderdelen en accessoires.

Akrapovič

Akrapovič is een Sloveense fabrikant van zeer goede performance uitlaatsystemen. Gestart in 1990 in de markt voor motorfietsen en in 2010 uitgebreid naar automobielen. De uitlaten van Akrapovič worden over de gehele wereld verdeeld en geroemd om de opmerkelijke prestaties en uitstraling.

Onder andere in de MotoGP, Superbike, Supersport en MX1 behoren de teams die voorzijn zijn van deze uitlaten en slip-ons tot de absolute top. Gezien vanaf 2017 is Akrapovič actief in ruim 40 verschillende kampioenschappen.

Doleweerd is Official Distributor van Akrapovič uitlaten. Wij kunnen ieder model leveren en leveren de uitlaten geschikt voor Vespa en Piaggio uit voorraad. Daarnaast hebben we voorbochten en montagesets om de 125cc Akrapovič passend te maken voor de 50cc Vespa 4T 2V en 4T 3V iGET.

Pirelli

Pirelli is natuurlijk bekend als official supplier in vele raceklassen zoals Formule 1, World Superbike en MXGP en sinds kort is het ook het merk voor eerste montage banden voor Vespa. De Angel Scooter- en Unico-profielen zijn perfect geschikt voor de Nederlandse markt en de kwaliteit van de banden spreekt voor zich.

Doleweerd is officieel distributeur van Pirelli scooterbanden voor de Nederlandse markt.

Malossi

Malossi S.p.A. is een Italiaanse fabrikant van tuning onderdelen voor bromfietsen en scooters. Malossi is opgericht door Armando Malossi in 1930.

Oorspronkelijk was het bedrijf gespecialiseerd in de tuning van Dell’Orto carburateurs voor motoren. Deze unieke kennis biedt Malossi vandaag de dag nog met een breed assortiment carburateurkits voor scooters en bromfietsen. Malossi produceert onder andere cilinders, variateurs, uitlaten, elektronica en veel meer. De toepassingen zijn zowel voor straatgebruik als echter performance parts voor circuitgebruik. De laatste categorie wordt uitgebracht onder het Malossi Hyper Racing (MHR) label.

De grootste concurrent van Malossi is Polini, welke ook in Italië gevestigd is.

Doleweerd levert de kern van het Malossi assortiment uit voorraad, waaronder de bekende variateurrollen, Multivar kits en ECU-units.

Polini

Polini S.p.A. is een Italiaanse fabrikant van tuning onderdelen voor motoren, scooters, bromfietsen en minibikes. Ze leveren onder andere variateurs, uitlaten, cilinderkits, carburateurs voor zowel straat gebruik als gebruik op het circuit.

Het bedrijf is opgericht toen de Italiaanse soldaat Battista Polini terugkeerde van zijn diensttijd in de Tweede Wereldoorlog. Hij begon met het maken van fietsen die bijzonder goed verkochten. Wanneer in de jaren 40 de eerste Vespa’s en Lambretta’s verschenen, werd er productie gestart voor deze modellen.

Vandaag de dag is Polini in het bezit van Battista Polini’s drie zonen: Carlo, Franco en Piero. Zij hebben de range van het bedrijf uitgebreid naar onder andere ultralight motoren en een motor voor E-bikes: de Polini EP-3.

De grote concurrent van Polini is Malossi welke ook in Italië gevestigd is.

Michelin

De demonteerbare rubberband is 46 jaar geleden uitgevonden door de broers Michelin. Hiermee is in 1937 de basis gelegd voor de grootste bandenfabrikant ter wereld. Met ruim 110.000 medewerkers worden jaarlijks ruim 180.000.000 banden geproduceerd in alle denkbare categorieën.

In de scootermarkt is Michelin actief met onder andere de populaire City Grip, City Grip Winter en Power Pure profielen actief. Doleweerd is Official Distributor van de Michelin scooter- en bromfietsbanden. Het volledige assortiment voor de scootermarkt kunnen wij uit voorraad leveren.

Naraku

Naraku is al ruim 10 jaar een professionele fabrikant van een brede range scooteronderdelen. Het bedrijf, gevestigd in Taiwan, legt zicht toe op de productie van motorische onderdelen in een brede zin. Onder andere cilinders, variateurs, krukassen en carburateurs behoren tot het uitgebreide assortiment.

Met name voor de moderne 4T motoren van bv. fabrikanten Sym, Peugeot en het Chinese GY6-motorblok heeft Naraku een brede lijn. Gericht op uitstekende kwaliteit, strakke vormgeving en een competitieve prijs.

Doleweerd is officieel distributeur van de scooterproducten van Naraku. Wij kunnen alle artikelen voor de Nederlandse markt uit voorraad leveren.

Yasuni

Yasuni, of voluit Kit Yasuni, is gefundeerd op de technische kennis die is opgedaan in de Montesa competitie door de legendarische Derby coureur: Paco Tombas. Sinds 1977 is Yasuni een toonaangevende fabrikant van performance uitlaten voor de scooter- en bromfietsmarkt.

In de Spaanse productiefaciliteit van ruim 3.000 m2 wordt tegenwoordig gewerkt aan zowel 2T als 4T uitlaten. Deze worden toegepast op een breed scala aan tweewielers. Sinds 2015 is Yasuni ook actief in de pre-categorie van de MotoGP: de Moto3.

Doleweerd is officieel distributeur van de uitlaten van Yasuni.

LeoVince

LeoVince heeft een rijke geschiedenis in de uitlaten voor diverse soorten tweewielers. In 1954 opgericht in Turijn, Italië heeft het bedrijf een roemruchte geschiedenis opgebouwd. Het is actief en bijzonder succesvol in verschillende kampioenschappen.

Uitlaten voor zowel motoren als bromfietsen en scooters komen uit de fabriek, vele handgemaakt. Zoals de bekende ZX, Handmade TT en ZX-R. Sinds 2006 is de R&D van SITO ook ondergebracht bij de kundige ambachtslieden van LeoVince.

Doleweerd is al ruim 20 jaar officieel distributeur van de uitlaten van LeoVince.

Landport

Landport is de marktleider op het gebied van hoge kwaliteit accu’s voor de tweewielermarkt. Een breed assortiment en een ontwikkelafdeling binnen Europa garandeert een passend aanbod waar geen concurrent tegen op kan.

Sinds 2016 sponsort Landport het Duitse IntactGP-team dat met twee rijders actief en succesvol is binnen de Moto2.

Doleweerd is ruim 15 jaar officieel en exclusief distributeur van de Landport accu’s voor de scootermarkt binnen Nederland.

Giannelli

Giannelli is sinds 1972 actief in de tweewielerbranche als fabrikant van uitlaatsystemen. Giorgio en Furio Giannelli zijn oprichters van het bedrijf en hebben hun technische kennis en feel voor design gecombineerd. De range is uitgebreid naar 2T en 4T uitlaten, waaronder gehomologeerde uitlaten voor de Europese markt.

Naast vervangende uitlaten heeft Giannelli ook een reeks performance uitlaten. Hiermee is veel succes bereikt binnen diverse competities, waaronder de 125cc klasses en daarna de Moto3.

Als ruim 20 jaar is Doleweerd officieel en exclusief distributeur van de uitlaten van Giannelli.

Castrol

Castrol is marktleider in oliën voor diverse toepassingen, waaronder de motor- en scooterbranche. Qua kwalitatief hoogwaardige olie is Castrol de go-to producent. Een breed assortiment zorgt er voor dat er altijd een passende olie is voor het gewenste gebruik.

Verschillende teams in scooterrace, Moto3, Moto2 en zelfs MotoGP rijden met de olie van Castrol. Daarnaast is het hofleverancier van de World Superbike.

Doleweerd is officieel distributeur van alle motoroliën van Castrol, zowel voor verkoop als werkplaatsgebruik.

SITO

SITO is een van de meest bekende merken op het gebied van vervangende uitlaten. En met recht aangezien het een breed assortiment heeft met diverse toepassingen. De uitlaten worden gekenmerkt door een perfect pasvorm en uitstekende duurzaamheid.

De R&D van SITO is inmiddels uitbesteed aan LeoVince waardoor de kwaliteit op niveau blijft.

Al sinds 1992 is Doleweerd officieel distributeur van SITO-producten voor de Nederlandse markt.

NGK

Voor bougies in de scooterbranche is er eigenlijk maar één merk dat er toe doet: NGK. Deze uiterst betrouwbare bougie heeft een perfecte levensduur en prestaties. Het brede assortiment zorgt er voor dat er voor iedere toepassing een geschikte bougie is.

Doleweerd is officieel distributeur van de bougies van NGK voor de tweewielermarkt.

Newfren

Newfren is producent van frictiematerialen in de breedste zin van het woord: remblokken, remsegmenten en koppelingsplaten. Hoge kwaliteit en duurzaamheid staan al sinds 1950 hoog in het vaandel.

Voor veel supersport teams is Newfren leverancier, waaronder het Ducati fabrieksteam.

Als ruim 23 jaar is Doleweerd officieel distributeur van alle producten van Newfren voor de tweewielermarkt.

Dayco

Dayco produceert een brede range aan V-snaren speciaal voor de scootermarkt. De uitstekende kwaliteit en het brede assortiment maakt het de snaar naar keuze voor duizenden scooterrijders in Nederland.

Doleweerd is officieel distributeur voor Dayco v-snaren in Nederland.

Sava

Sava is het merk voor het middensegment in tweewieler banden. Met name voor de scootermarkt. Als een van de weinige fabrikanten heeft Sava een band voor iedere maat en vaak diverse profielen. Sinds 2016 is Sava overgenomen door de fabrikant Mitas waardoor steeds meer lijnen worden overgezet naar de nieuwe branding.

Naast banden voor dagelijks gebruikt heeft Sava ook een brede range aan racebanden waaronder full wets en (semi-)slick banden. Deze zijn gehomologeerd voor diverse raceklassen.

Doleweerd is officieel distributeur voor de weg- en racebanden van Sava voor de Nederlandse markt.

Mitas

Mitas is het merk voor het middensegment in tweewieler banden. Met name voor de scootermarkt. Als een van de weinige fabrikanten heeft Mitas een band voor iedere maat en vaak diverse profielen. Sinds 2016 heeft Mitas het merk Sava overgenomen  waardoor steeds meer lijnen worden overgezet naar de nieuwe branding.

Naast banden voor dagelijks gebruikt heeft Sava ook een brede range aan racebanden waaronder full wets en (semi-)slick banden. Deze zijn gehomologeerd voor diverse raceklassen.

Doleweerd is officieel distributeur voor de weg- en racebanden van Mitas voor de Nederlandse markt.

SMK Helmets

SMK helmen worden geproduceerd door de grootste helmenfabrikant ter wereld. Alle helmen voldoen aan de meest recente keuringen voor motorfietshelmen binnen de EU.

Naast de uitstekende afwerking en mooie, strakke designs is de functionaliteit van een SMK helm uitzonderlijk in zijn prijsklasse. Een uniek kenmerk is dat iedere maat een eigen schaal heeft. Hierdoor hoeft er nooit gecompenseerd te worden door veel vulling te plaatsen en past de helm altijd perfect.

Doleweerd is exclusief distributeur van SMK helmen voor de scooterbrance in Nederland.

BO Motor Oil

WE BELIEVE IT’S THE RIGHT CHOICE

Performance is a must. Iedereen die serieuze prestaties wil leveren met zijn motor, auto of (landbouw)machine heeft behoefte aan betrouwbaarheid qua prestaties. Of het nu gaat om hoe lang een motor moet presteren of het niveau waarop die prestatie geleverd moet worden, betrouwbaarheid in de vorm van kwaliteit betaalt zich uit; altijd! Daarom biedt BO Motor Oil specifieke kwaliteitsproducten die voldoen aan úw prestatievereisten.

Naast diverse producten voor de verkoop biedt BO Motor Oil ook een breed assortiment voor werkplaatsgebruik waaronder drums.