Onderhoud met Bo Motor Oil

We weten allemaal dat onderhoud behoud is. Maar ook het gebruik van kwalitatief hoogwaardige onderhoudsproducten is essentieel voor een optimaal behoud. We leggen je daarom graag uit hoe de drie sprays van Bo Motor Oil toegepast worden in de praktijk: Multi Spray, Shine Pro Spray, en de Silicon Spray.

Multi Spray
De multi spray, de naam verklapt het al. Een multi inzetbare spray, ideaal voor alle draaiende delen van je auto, motor of fiets! De Multi Spray zorgt voor het smeren en reinigen van alle draaiende delen. 

Shine Pro Spray 💦
De naam zegt het al, shine pro spray, deze spray zorgt ervoor dat ”doffere/versleten” delen weer gaan shinen! Door het op te sprayen en zachtjes in te wrijven zal het doffe verdwijnen. Tevens zit er een heerlijk fris geurtje aan! Ideaal voor bijvoorbeeld het interieur van je auto.

De shine Pro Spray kan gebruikt worden voor rubber, metaal, chroom en gelakte onderdelen. Door het behandelen met de Shine Pro Spray wordt er een beschermlaag opgelegd tegen weersinvloeden en krijgt het een mooie glanzende laag. De beschermende film stoot modder en vuil af.

Silicon Spray ☀️
De silicon spray kan ook gebruikt worden voor rubber, metaal, chroom en gelakte onderdelen. Het maakt de onderdelen beter bestand tegen weersinvloeden en verfraait het uiterlijk door een glanzende laag. Tevens laat het een beschermende film achter die modder en vuil afstoot en zorgt dat het makkelijker schoon te maken is.

Het verschil tussen de de shine pro spray en de silicon spray is dat de silicon spray ook het rubber voedt en de shine pro spray legt meer nadruk om het beschermen en laten glanzen van het oppervlak

Bekijk de sprays van Bo Motor Oil via deze link.