Ons team

 

Bo Bergmans

Met de jaarwisseling 2020-2021 heeft Bo de zaak overgenomen van zijn ouders. Als zoon van Johnny en Thea, de voormalige eigenaren, is Bo opgegroeid tussen de rekken van het magazijn. Hij kent het bedrijf, het team en de markt van jongs af aan. In 2013 heeft hij met met enthousiasme de verantwoordelijkheid voor de ICT, logistiek en inkoop op zich genomen tot in 2020 de tijd rijp werd om de zaak over te nemen. Bo is het aanspreekpunt voor alle accountaanvragen en vragen over ons online dealerportal en dropshipping.

Jos van Heeswijk

Als één van de drie grondleggers is Jos al sinds het vroege begin van het bedrijf een collega. Met ruim 45 jaar ervaring kent hij zijn vak en vooral zijn klanten door-en-door. Hij is regelmatig op de zaak te vinden en is voor iedereen een wandelende encyclopedie als het gaat om technische vraagstukken. Geboren met twee rechterhanden en een ‘fingerspitzen gefühl’ voor wat onze klanten willen is Jos een graag geziene gast bij zijn klantenkring.

Robert Jansen

Onmisbaar voor ieder bedrijf is een ‘duizendpoot’. Bij ons vervult Robert die functie. Met ruim 28 jaar ervaring kent hij alle aspecten van het bedrijf. Actief als verkoop binnendienst kent Robert veel klanten persoonlijk en is hij op een unieke wijze op de hoogte van de leveringen en voorraad. Hij is een telefonische hulplijn voor iedere vraag over ons assortiment, van A tot Z.

Mark van de Wijngaard

Het bekende gezicht dat zorg draagt voor alle bestellingen. Mark is nu ruim 15 jaar in dienst en is voornamelijk in ons magazijn bezig om alle inkomende goederen te verwerken. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor onze interne kwaliteitscontrole. Mark is altijd al geïnteresseerd geweest in techniek, iets dat hem heeft geholpen de benodigde productkennis snel eigen te maken. Zo is iedereen in het team van ons aanbod op de hoogte.

Leslie Reijnders

Met zijn ruime 23 jaar ervaring binnen Van Doleweerd is Leslie voor veel klanten een bekend gezicht en een nog bekendere stem. Leslie is verantwoordelijk voor het verzamelen van de orders, ontvangst van goederen, het klaarmaken voor verzendingen en is je telefonische steun en toeverlaat als het gaat om vragen over onze producten, voorraad, leveringen en bestellingen.

Leontine van der Leest

Leontine is binnen ons bedrijf een uniek personage: ze is namelijk de enige part-time medewerker. Toch is ze met 25 jaar ervaring niet een doorsnee ‘invaller’. Naar eigen zeggen is ze onbeperkt inzetbaar: ze houdt onze werkomgeving spik en span en daarnaast houdt ze eigenhandig de gehele administratie draaiende.

Johnny en Thea Bergmans

Als voormalig directeur van de onderneming is Johnny nog spaarzaam werkzaam bij Doleweerd als adviseur en als ondersteuning voor Bo. Daarnaast springen ze ook wel eens bij als het uitzonderlijk druk is in het magazijn en zijn ze een graag geziene gast op de werkvloer. Of het nou voor een bakje koffie is of om orders te picken.