Scooter windschermen

  • Modern dealerportal
  • 150 verschillende merken
  • Totaalleverancier

Tegenwoordig zijn scooter windschermen een leuke accessoire voor veel scootermodellen. Bij sommige merken en modellen vormt een scooter windscherm een belangrijk onderdeel van het design. Er zijn dan ook veel soorten windschermen voor de scooter te verkrijgen, zodat hiermee een eigen look gecreëerd kan worden. Natuurlijk is een windscherm niet alleen mooi en hip, maar is het in eerste instantie ontworpen om de bestuurder te beschermen tegen regen en wind. Vooral een snijdende wind kan het rijden onaangenaam maken. Ook tijdens zomerse dagen is een windscherm handig: het beschermt de bestuurder tegen insecten. Windschermen voor de scooter zijn in Noord-Brabant te bestellen bij Doleweerd in Oss. Als groothandel in scooteronderdelen vindt u hier een uitgebreid assortiment.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan eens verder op onze site of neem direct contact met ons op!

Vraag account aan

De vele soorten scooter windschermen bij ons bedrijf in Noord-Brabant

Windschermen voor de scooter zijn in talloze soorten, maatvoeringen en kwaliteiten te verkrijgen. Voor het bestellen van windschermen voor de scooter in Noord-Brabant, zit u bij ons goed. Wij hebben onder andere de originele windschermen van Vespa, Piaggio, Peugeot en Sym. Deze windschermen zijn specifiek voor deze scootermerken en een must voor de scooterliefhebber die van originaliteit houdt. U kunt uw klanten de originele windschermen aanbieden en wij zorgen voor een zeer snelle levering. Lang niet alle scooters hoeven voorzien te zijn van een origineel merkgebonden windscherm. Met de universele windschermen van Isotta heeft u een fraai model van een A-merk. Wanneer zowel goede kwaliteit als een scherpe prijs belangrijk zijn, bekijk dan eens onze eigen importlijn met een prima prijs-kwaliteitverhouding.

scooter

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u uw klanten mooie scooter windschermen aanbieden? Dan is Doleweerd de specialist waar u moet zijn. Wij zijn al ruim 40 jaar groothandel in Noord-Brabant en hebben dus ruime ervaring met de levering van alle soorten windschermen. Wij leveren windschermen aan ruim 800 professionals door heel Nederland en Europa. Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0) 412 633223, stuur een e-mail naar info@doleweerd.nl of vul het contactformulier in voor meer informatie.

Ook interessant:

Onderdelen scooters | Scootergroothandel | Piaggio scooteronderdelen