Bestellen in december tijdens de feestdagen? Let op!

Doleweerd is met de feestdagen een week gesloten. Dat wil zeggen dat wij vanaf 23 december tot en met 1 januari geen bestellingen versturen en niet bereikbaar zijn. De bestellingen zullen 2 januari pas weer opgepakt worden. Alleen op 23 december zijn we nog telefonisch bereikbaar voor vragen.

Hou rekening met drukte bij pakketdiensten
De feestdagen zijn gebruikelijk drukke dagen voor pakketbezorgers. Wist je dat tijdens het einde van het jaar tot wel drie keer zoveel pakketten over de band gaan als normaal?

Bestellingen, indien voor 16:00 besteld, gaan gegarandeerd dezelfde dag de deur uit. Normaliter betekent dit dat de pakketbezorger de volgende dag al bij jou is. In de maand december kan dit langer duren. Hou daarom tijdens Sinterklaas, Kerst en oud en nieuw rekening met deze drukte. Als je iets nodig hebt bestel dan op tijd. 

Op tijd je pakketje binnenkrijgen? 
Pakketje dit jaar nog ontvangen? Bestellen kan tot en met 22 december 16:00. Deze bestellingen gaan dezelfde dag nog de deur uit. De bezorgdag is afhankelijk van de drukte bij de pakketbezorgers. Bestellingen die geplaatst worden na 22 december 16:00 worden 2 januari pas weer verzonden.