Narubb dealer worden, dit houdt het in

Levenslange garantie op Narubb banden? Dat durven wij!
Narubb is dé betrouwbare keuze en wij staan zo zeker achter dit merk, dat wij jouw klant levenslang garantie geven op alle Narubb banden. Hoe werkt dat?

Gaat een Narubb-band kapot door een productiefout? Dan vergoeden wij de band en montagekosten aan jouw klant! Dus nooit meer gezeur, maar altijd snel opgelost.

De garantie wordt verwerkt via Narubb-dealers. Hoe werkt dat?

  • Neem je meer dan 50 banden / jaar af? Dan wordt je Narubb-dealer en vermelden wij je op de Narubb-website (gratis reclame!). Neem contact met ons op om op de website vermeld te worden.
  • Klanten hebben alleen bij jou en andere Narubb dealers recht op levenslange garantie en gratis montage.
  • Je ontvangt promotiemateriaal met uitleg voor de klant hoe ze hun banden kunnen registreren en garantie kunnen claimen.
  • Na montage registreert je klant de band op de Narubb-website. Bij een garantieclaim neem je contact op met ons en wij vergoeden dan de band en de montagekosten.

Word nu Narubb dealer!

Meer over Narubb dealerschap?
Lees alles dat je moet weten over de levenslange garantie op de website narubb.nl

Wat maakt de banden van Narubb beter dan anderen?
De banden van Narubb zijn speciaal ontworpen voor een optimale grip in het Nederlandse weer. Het profiel voert regenwater en natte bladeren goed af waardoor je onder alle weersomstandigheden veilig de weg op kan. Zowel een droog als nat wegdek.


Dankzij de innovatieve bandencompounden en geavanceerde profielontwerpen, bieden Narubb banden een uitstekende stabiliteit en remkracht.


Er wordt alleen gewerkt met A-kwaliteit grondstoffen, met de nieuwste technieken en kwaliteitscontrole volgens de strengste internationale standaarden, zoals DOT, QCVN, SNI, E-MARK, TCVN en ISO 9001.