Nieuws: wij zijn vanaf heden Official Akrapovic Supplier!

Akrapovic  maakt schitterende uitlaten voor Vespa die er niet alleen bijzonder mooi uitzien maar ook nog een fantastisch klinken. De tonen van een échte Akra herkent u al van verre!

Helaas heeft Akrapovic tot op heden nog geen uitlaat in het assortiment voor de 50cc Vespa en Piaggio-modellen. Dus ook niet voor de Vespa Sprint. De ‘next-best-thing’ is de Akrapovic voor 125cc Vespa Sprint en Vespa Primavera met 3V motorblok.

Deze uitlaat is eventueel passend te maken voor een 50cc Vespa maar dit vergt wel veel werk. De ophangplaat dient aangepast te worden en er is een compleet nieuwe voorbocht nodig. Naast de tijd die hiermee gemoeid is, is het resultaat vaak niet optimaal en bestaat er een groot risico voor scheuren of roesten van de voorbocht.

Om dit probleem te tackelen, hebben we complete montagesets laten ontwikkelen. Deze kunt u los aanschaffen of samen met een uitlaat voor een gereduceerde prijs. De bochten worden professioneel gemaakt in Nederland uit 901 roestvrijstaal. Wij geven 1 jaar garantie op roestvorming en scheuren. Zo bent u verzekerd van de beste look en de beste kwaliteit.

De Akrapovic demper samen met montagesets voor Vespa 4T 2V, 4V en 3V iGET injectie zijn uit voorraad leverbaar met mat of glans zwarte ophangbeugel. Voor 16:00 uur besteld, is morgen bij u in huis. Neem contact met ons op voor meer informatie.