Unieke samenwerking Doleweerd en BO Motor Oil

Met trots mogen we je eindelijk mededelen dat wij een unieke samenwerking zijn gestart met BO Motor Oil. Vanaf heden zal Doleweerd de volledige distributie en aftersales van de BO-producten voor de bromfiets- en scooterbranche op zich nemen.

BO Motor Oil heeft ons benaderd met de wens zich te richten op hun sterke punt, namelijk het ontwikkelen van kwalitatief superieure producten die gespecialiseerd zijn naar de wensen van de gebruiker. Om niet in te leveren op service richting hun klanten, hebben zij besloten om met ons de samenwerking aan te gaan om zo een vlotte distributie te garanderen. 

“Daarom hebben wij na lang overwegen Doleweerd gekozen als partner. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat zij onze klanten goed onder hun hoede nemen en verder bouwen aan het merk BO Motor Oil”

– Jan-Bart Put 

Wat betekent dit voor jou als dealer van Doleweerd:
Je kan vanaf heden het volledige assortiment BO Motor Oil-producten bestellen via ons dealerportal. Deze producten zijn scherp geprijsd en van een uitstekende kwaliteit. De omzet hierin telt volledig mee in het loyalty programma dus kortingen tot 20% zijn mogelijk. 

De producten van VAToil zullen wij uitfaseren. Zodra hiervan de laatste voorraad verkocht is, vervallen deze producten. Voor ieder VAToil-product is een gelijkwaardig BO-product beschikbaar. Met de vaste afnemers nemen wij de komende periode contact op om dit door te nemen. 

Bo Motor Oil:
“Performance is a must. Iedereen die serieuze prestaties wil leveren met zijn scooter en bromfiets heeft behoefte aan betrouwbaarheid qua prestaties. Of het nu gaat om hoe lang een motor moet presteren of het niveau waarop die prestatie geleverd moet worden, betrouwbaarheid in de vorm van kwaliteit betaalt zich uit; altijd! Daarom bieden wij specifieke kwaliteitsproducten die voldoen aan úw prestatievereisten.” 


Klant van BO Oil maar nog geen dealer van Doleweerd?
Wij willen deze nieuwe samenwerking graag goed van start gaan en daarom maken we graag van de gelegenheid gebruik om ons even voor te stellen: Doleweerd is een groothandel in bromfiets- en scooteronderdelen en accessoires. Wij bedienen sinds 1980 de scooterbranche met een unieke benadering waarbij service en kwaliteit voorop staan. Met zo’n 8.000 producten van 150 verschillende merken en leveranciers hebben wij een volledig assortiment en voor ieder wat wils. De producten van Bo Motor Oil zijn hierop een fantastische aanvulling.

Wat betekent dit voor jou:

  • De prijzen die je betaalt voor BO Motor Oil-producten blijven gelijk.
  • Wij hanteren ons standaard franco orderbedrag, namelijk € 150,- netto orderwaarde. Hierdoor hopen we dat de drempel om te bestellen lager is dan met het franco bedrag dat BO Motor Oil hanteerde.
  • Alle inkopen, waaronder ook de BO-producten, tellen mee in ons loyalty programma (doleweerd.nl/loyalty) waar je kan sparen voor korting tot 20% op het volledige assortiment.
  • Alle bestellingen die bij ons geplaatst worden op werkdagen voor 16:00 uur worden dezelfde dag verzonden en de volgende dag geleverd. Uitzondering hierop zijn de vaten.

Hoe kun je hier gebruik van maken?
Het bestellen begint bij het aanvragen van een account via ons dealerportal, zie knop onderaan de tekst. Hierna zullen wij telefonisch contact opnemen om je account zo snel mogelijk te activeren. Dat is altijd binnen 24 uur en je kan direct daarna bestellen.

Wij maken graag kennis en zien je aanvraag graag verschijnen. Bedankt namens Doleweerd en BO Motor Oil voor het vertrouwen. Hopelijk gaan we een lange en fijne samenwerking tegemoet!

– Bo Bergmans