Wat maakt een goede groothandel goed?

Groothandels zijn er in alle soorten en maten. Niet zelden zijn er nieuwe partijen die komen en gaan. Slechts enkele daarvan is een lang leven beschoren. En met trots kunnen we zeggen dat geen andere partij al zo lang actief is als wij: sinds 1980. Maar wat maakt nou een goede groothandel goed?

Onze filosofie is kort, krachtig en simpel. En wij proberen alles in te richten om te voldoen aan deze belofte:

Wij zijn een totaalleverancier op het gebied van bromfiets- en scooteronderdelen. De professional in onze branche kan bij ons terecht voor een breed assortiment voor een scherpe prijs. We bieden een complete mix via private labels, originele onderdelen en bekende A-merken.

Wij maken het onze klanten zo makkelijk mogelijk om zaken met ons te doen. Een eerlijke, langdurige en wederzijds winstgevende relatie ligt hieraan ten grondslag.

Het bovenstaande klinkt misschien nogal wollig in de oren. U kunt zich afvragen wat dit concreet betekend voor u als dealer. In de praktijk levert dit de volgende speerpunten op:

  • Snel en betrouwbaar leveren: hierdoor hoeft u weinig voorraad aan te houden en kunt u alle afspraken naar uw klanten houden. Wij doen geen beloftes die we niet kunnen nakomen.
  • Eerlijke prijzen: we zijn geen prijsvechter maar u kunt bij ons wel vertrouwen op een kwaliteitsstandaard waar wij achter staan. Dat betekent dat we niet altijd de goedkoopste zijn maar wel de beste.
  • Uitstekende service: geen formulieren, verschillende contactpersonen en ellenlange wachttijden of keuzemenu’s. Wij willen dat het makkelijk is voor u om zaken met ons te doen.

Benieuwd hoe zo’n samenwerking eruit ziet? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of vraag direct een account aan!