Scooterkappen groothandel

  • Modern dealerportal
  • 150 verschillende merken
  • Totaalleverancier

Voor scooterkappen moet u bij een betrouwbare groothandel zijn. Een scooter zonder scooterkappen is een saaie en lelijke scooter. Het zijn juist de scooterkappen die mede het uiterlijk en de uitstraling van een scooter bepalen. De voorkap bijvoorbeeld valt direct in het oog. Daarom wordt er vaak gekozen om de voorkap te vervangen door een opvallender model. Een scooterkappen groothandel vindt u niet zomaar even. Omdat scooterkappen aan de voorzijde, achterzijde en de zijkanten van de scooter aanwezig zijn, heeft u een groothandel nodig die al deze scooterkappen kunnen leveren en ook nog eens van verschillende merken. Doleweerd in Oss is een scooterkappen groothandel die alles kan leveren.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan eens verder op onze site of neem direct contact met ons op!

Vraag account aan

Bestel bij de scooterkappen groothandel het merk en type dat u nodig heeft

Ieder merk scooter heeft zijn eigen design. Dit houdt ook in dat het lastig is om universele scooterkappen te kopen. Voor een Vespa heeft u originele Vespa scooterkappen nodig en dit geldt ook voor andere merken, zoals Peugeot, Sym of Yamaha. Scooterkappen zijn producten op maat die enkel bij de scooter van het betreffende merk passen. Wij hebben als groothandel een grote voorraad, waarbij wij meer dan 150 verschillende merken vertegenwoordigen. Natuurlijk kunt u bij ons niet alleen voor bepaalde merken scooterkappen, maar ook voor het soort kap terecht, zoals de voorkap, de zijkap, stuurkap of bodykap. Alle soorten scooterkappen zijn bij ons te vinden en in alle soorten kleuren. Veel scooterrijders kiezen er namelijk voor om een scooter te verfraaien door een andere kleur kap te gebruiken.

scooter

Bel ons voor meer informatie

Als u op zoek bent naar een groothandel die voor u de scooterkappen kan leveren, dan maakt u een goede keuze met Doleweerd als uw scooterkappen groothandel. En niet alleen scooterkappen, wij leveren alles op het gebied van bromfietsen- en scooteronderdelen. Dit doen wij al meer dan 40 jaar en wij leveren zowel binnen Nederland als Europa aan ruim 800 tevreden professionals. U ziet, als het over betrouwbaarheid gaat, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bel ons op +31 (0) 412 633223 of stuur een e-mail naar info@doleweerd.nl voor meer informatie.

Ook interessant:

Scooteronderdelen China | Scooter uitlaten groothandel | Scooterbanden groothandel