Scooteronderdelen uit China

  • Modern dealerportal
  • 150 verschillende merken
  • Totaalleverancier

Het importeren van scooteronderdelen uit China is een onderwerp in de scooterbranche, waar verschillende meningen over zijn. Enerzijds zijn scooteronderdelen in de regel goedkoper, zelfs met verzendkosten. Anderzijds worden er wel eens vragen gesteld over de kwaliteit van de onderdelen. De kwaliteit hangt af van de leverancier. Chinese scooters veroveren de Europese markt. Steeds meer moderne elektrische scooters die in het straatbeeld verschijnen, zijn van Chinese makelij. Als de scooterrijder voor onderhoud en reparatie gebruik wil maken van originele onderdelen, dan zullen de onderdelen uit China moeten worden besteld. Doleweerd kan u helpen met het inkoopproces en u kunt rechtstreeks bij ons scooteronderdelen uit China bestellen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan eens verder op onze site of neem direct contact met ons op!

Vraag account aan

Maak het uzelf gemakkelijk door scooteronderdelen uit China te bestellen

Er komt nogal wat bij kijken als u scooteronderdelen uit China wilt bestellen. Denk aan alle papieren rondom de import. Bovendien moet u zeker weten dat u te maken heeft met betrouwbare Chinese leveranciers. Veel ondernemers hebben daardoor negatieve ervaringen met het importeren vanuit China. Wilt u liever niet zelf rechtstreeks uit China bestellen? Of kunt u hierbij deskundige hulp gebruiken? Neemt u dan eens contact met ons op. Wij hebben de contacten in China van betrouwbare leveranciers en weten wat er bij het importeren komt kijken. Wij kunnen u helpen bij het inkoopproces, maar u mag ook uw Chinese scooteronderdelen rechtstreeks bij ons bestellen.

scooter

Neem voor meer informatie contact met ons op

Heeft u specifieke Chinese scooteronderdelen nodig? Bekijk dan het assortiment scooteronderdelen van Doleweerd in Oss. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij inmiddels specialisten als het om Chinese scooteronderdelen gaat. Wij zijn dan ook een groothandel die leveren aan ruim 800 professionals in Nederland en Europa. Wij zullen onze waarde voor uw organisatie zeker bewijzen. Neem voor meer informatie contact met ons op via +31 (0) 412 633223 of via info@doleweerd.nl.

Ook interessant:

Onderdelen scooters | Scooter valbeugel | Scooter uitlaten groothandel