Vespa groothandel

  • Modern dealerportal
  • 150 verschillende merken
  • Totaalleverancier

Als scooter professional kunt u niet zonder een Vespa groothandel. Vespa is een iconische scooter van Italiaanse makelij en nog steeds razend populair. Vooral het uiterlijk van de Vespa valt op. De huidige modellen van Vespa hebben nog steeds het klassieke retro uiterlijk waarmee Vespa beroemd is geworden. Het kan zijn dat u klanten heeft met oude Vespa’s en hiervoor moeten natuurlijk uitsluitend originele onderdelen voor gebruikt worden. En niet alleen voor oude modellen, ook nieuw modellen dienen bij reparatie en onderhoud uitgerust te worden met originele Vespa scooteronderdelen. Doleweerd in Oss is uw betrouwbare groothandel, waar u alle soorten Vespa onderdelen kunt verkrijgen die u nodig heeft.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan eens verder op onze site of neem direct contact met ons op!

Vraag account aan

Een Vespa groothandel voor al uw scooteronderdelen

Vespa scooters zijn uniek en moeten ook uniek blijven. Voor onderhoud, reparatie, vervanging of verfraaiing van een Vespa scooter, moeten er originele Vespa scooteronderdelen gebruikt worden. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij hebben voortdurend een grote voorraad Vespa scooteronderdelen en leveren snel. Of het nu motoronderdelen betreft van oude Vespa modellen of voor de laatste modellen, als Vespa groothandel kunt u hiervoor bij ons terecht. Natuurlijk hebben wij ook de iconische Vespa windschermen op voorraad. Laat het ons weten als u specifieke Vespa onderdelen nodig heeft, ook minder gevraagde onderdelen kunnen wij leveren.

scooter

Kies voor originele scooteronderdelen en uitstekende service

Niet voor niets kunnen wij onszelf Vespa groothandel noemen. Al meer dan 40 jaar zijn wij actief in de scootermarkt en dus hebben wij ontzettend veel ervaring met Vespa scooteronderdelen. Onze Vespa onderdelen, maar ook van tal van andere merken scooters, verzenden wij inmiddels naar ruim 800 professionals in Nederland en Europa. Daarnaast bieden wij een nog bredere service. Wij kunnen voor u de inkoop van scooteronderdelen overnemen, de logistiek en zelfs het voorraadbeheer. Neem contact met ons op als u meer over onze dienstverlening wilt weten. U bereikt ons via +31 (0) 412 633223 en info@doleweerd.nl.

Ook interessant:

Scooter windschermen | Scooter valbeugel | AGM scooteronderdelen